Meidän perheemme

Perheeseemme kuuluvat mieheni Mika ja minä. Poikani Aleksi ja Antton asuvat jo omillaan mutta käyvät meitä usein katsomassa.

Asumme keskustan ulkopuolella v. 1957 rakennetussa omakotitalossa ja meillä on iso, aidattu piha-alue. Isot koirat asuttavat omaa tilaansa, josta löytyvät myös koirien pesu- ja trimmaustilat. Koirat pääsevät tiloistaan vapaasti kulkemaan sisälle ja ulos, omaan aidattuun tarhaansa. Koiratilat on eristetty varsinaisista asuintiloista mutta sieltä on ikkunat sisälle olohuoneeseen ja keittiöön. Tämä on kodin siisteyden kannalta huomattavan hyvä ratkaisu, varsinkin niinä päivinä kun koirat ovat juuri tulleet metsälenkiltä ja käyneet läpi jokaisen vesiojan ja risukon...

Pienet koirat asustelevat varsinaisen asunnon puolella. Ne viihtyvät enemmän kuin hyvin sylissä, sohvalla ja makuuhuoneen sängyllä mutta ovat kuitenkin aina valmiita liittymään joukkoon kun isot koirat ilmoittavat että nyt on lenkkiaika.

Meillä on jo vuosia ollut neljän koiran kiintiö. Se on mitoitettu juuri niin, että pääsemme hyvin vielä liikkumaan porukalla. Esim. autossa on iso häkki isoille ja pieni häkki pienille koirille. Ja vähän vielä mahtuu meidän omiakin tavaroita mukaan :D

Tässä meidän koiramme kesällä 2018:

Venäjänmustaterrierit
Zar's Aleksej Sarizar "SARA"
 ja
Luana Doch Zarin von Belaja Gora "LUNA"

Huom! Tummennetut kutsumanimet toimivat linkkeinä koirien sukutauluihin.
Musta-hopea kääpiösnautserit
Zar's Aleksej Rianka "MILLI"
ja
Bartzaga's Vuokko "HIPPU"

Perheeseemme kuuluu myös kauniit maatiaiskissat, valko-harmaa Helmi-Orvokki, oranssi Velmu-setä (Vihtiläinen) ja erään maatalon alta marraskuussa 2018 loukutettu harmaaraidallinen Viiru Viiruinen.